Scarlet's Meridian

An alien's daily life,on an unknown planet.

Discutii teatrale.

Published by Scarlet under , , , , on 6:48 PM
Nu v-ati saturat de persoanele care au doar argumente de gradinita?
Daca ai de gand sa porti o discutie sau o cearta sau cum vrei tu sa o numesti,invata sa construiesti niste propozitii,sau premise,solide,adevarate,mai de varsta ta.
Ca doar de aia faci logica,ca sa stii cum sa porti o discutie cu cineva.
Nu sunt eu buna la logica,dar macar eu am ceva in cap,si stiu cum sa-i demonstrez unei persoane ca nu are dreptate,chit ca am 7 si 8 la logica.
Pana la urma ajung la concluzia ca nu mai exista oameni culti care gandesc.
Pana la urma ajung la concluzia ca majoritatea tineretului nu are nimic in cap inafara de sex,haine,machiaj,cum sa stai cat mai putin la scoala,si cum sa atragi cat mai multa atentie.
Si probabil ca nu le pasa deloc daca este negativa sau pozitiva.
Incercati sa mai cititi si voi o carte,si nu,nu ma refer la a citi seria cartii de credit a iubitului/iubitei,si nici a tatalui,si nici o carte de joc.
Ma refer la o carte scrisa de un autor,de o persoana care a avut tupeul,imaginatia si timpul sa-si astearna cuvintele pe o foaie,si sa spere ca va avea succes.{nu succesuri.}
Invatati sa fiti mai isteti,sa prindeti lucrurile bune din jur,lucrurile care sunt intr-adevar apreciate,nu ce vezi pe la televizor,pe la "Un show pacatos" sau "OTV" {a se citi ZeroTV.}
Sper sa prindeti ceva din chestiile astea,si sa invetati sa le aplicati.
Poate ne mai avantam in discutii infinite.

O alta chestie despre care vreau sa vorbesc,ar fi problema cititului.


Nu inteleg de ce nu citeste nimeni.
I mean,nu e la moda,sau ce?
Poti sa citesti acasa,cand nu te vede nimeni,cand stai pe WC,inainte sa te culci,sau in loc sa-ti faci sprancenele cu creion.
Daca ai nimeri o carte interesanta,ti-ar place foarte mult,si ai citi in continuare alte carti,ca sa mai descoperi o alta carte la fel ca prima carte care ti-a placut.
Ca sa nu mai spun ca din carti inveti lucruri care nici nu stii cand ti-ar fi de folos.
Din carti inveti si sa faci misto,asa ca ai putea sa citesti doar ca sa inveti chestia asta.
Dar se pare ca majoritatea persoanelor ar prefera sa se duca in club,sau sa faca orice altceva inafara cititului,ca si cum cititul ar fi o pedeapsa.
Invatati sa nu mai fiti atat de dramatici,invatati sa va comportati pe masura varstei cand trebuie.
Va sugerez sa dati o tura prin biblioteca sa vedeti poate va atrage vreun titlu.

~Scarlet.<3

1 comments:

Marii said... @ April 29, 2010 at 11:16 PM

La prima parte nu ma bag. Dar vreau sa-ti zic ca la faza cu cartile chiar sunt de acord cu tine, din ce in ce mai multi uita sa mai citeasca si vad in asta un lucru rau, imposibil de realizat. Dar oare de ce? Cred ca oricine apreciaza o persoana care citeste, care caruia chiar ii pasa de cultura sa generala. Dar nu, in ziua de azi cititul e pentru tocilari (lucru neadevarat), sa citesti e o placere, e un moment de relaxare, multi au uitat asta. Ma bucur ca tu nu. :)

Post a Comment

 

Lipsum

Oops,mi-a cazut un surub.

Followers